top of page
DSC00013.jpg

Keith Bengtsson

Sajab Vintage har fått förtroendet att auktionera ut Keith Bengtssons samling med motorcyklar och delar. Det omfattande arbetet är igång och mer information kommer publiceras under 2024. 

Keith Bengtssons samling med veteranmotorcyklar och delar.

Storsamlaren Keith Bengtsson, en välkänd profil inom veteranhobbyn, har ägnat större delen av sitt liv åt att skapa en imponerande samling av motorcyklar och dess tillhörande delar från världens alla hörn. Med sin frekventa närvaro och erkända ansikte på de svenska veteranmarknaderna har Keith skapat en omfattande samling med motorcyklar och delar.

Keith förtjänar en stor del av vår tacksamhet. Han tillhör den sällsynta skaran människor som med passion och omsorg bevarade motorcyklar, gamla ramar och unika motorer för att överlämna dem till framtida generationer. Det enorma samlarintresset och de imponerande volymerna i Keiths samling är inget mindre än extraordinära.

 

Nu är det dags för nästa kapitel i denna fascinerande berättelse. År 2024 kommer hela samlingen noggrant sorteras och auktioneras ut, presenterad i tydliga och intressanta teman som kommer att göra varje objekt ännu mer fascinerande och önskvärt.

Så håll ögonen öppna och förbered er för en auktion när Keith Bengtssons samling tar scenen under 2024. Mer information kommer inom kort, och det är definitivt något du inte vill missa.

bottom of page