top of page

OM SAJAB

ENGAGEMANG, Expertis och Passion

På Sajab är vårt team själva ryggraden i vår verksamhet. Vi är stolta över att vara ledande aktörer inom auktionsbranschen för veteranfordon, med ett särskilt fokus på motorcyklar. Vår omfattande kunskap och specialisering inom detta område har gjort oss till den självklara destinationen för samlare och entusiaster världen över. Men vi stannar inte där - vi är öppna för alla samlingar och objekt som bär på historien om fordon och motorcyklar, såsom skyltar, memorabilia och andra unika föremål.

Dedikation
Vi brinner för auktionsvärlden och har en djup hängivenhet till vårt arbete. Varje medlem i vårt team är engagerad i att skapa minnesvärda stunder för våra kunder, oavsett om de är säljare eller köpare. Vi tror på att gå den extra milen för att säkerställa att varje auktion är smidig och framgångsrik. Dedikationen till vårt uppdrag är grunden för vår pålitlighet och vårt rykte som en pålitlig aktör inom auktionsbranschen.

Expertis
Vår samlade erfarenhet och expertis inom auktionsvärlden gör oss till ett kraftfullt team. Vi har noga utvalda auktionsmästare och experter som har omfattande kunskap om olika kategorier av objekt och fordon. Deras expertis möjliggör för oss att säkerställa att varje objekt är korrekt värderat och äkthetsbevisat, vilket ger våra kunder trygghet och förtroende för sina bud.

Passion
Vi älskar det vi gör, och det syns i varje aspekt av vår verksamhet. Vår passion för auktionsvärlden driver oss att ständigt förbättra och utveckla våra tjänster, för att möta behoven hos våra kunder och skapa en inspirerande auktionsmiljö. Vi delar gemensamt vår passion för lantbruksmaskiner och veteranfordon med våra kunder, vilket skapar en speciell gemenskap och förstärker våra auktionserbjudanden.

Vår Kultur
På Sajab värdesätter vi samarbete och transparens. Vi strävar efter en positiv och inkluderande arbetsmiljö där idéer välkomnas och kreativitet uppmuntras. Vårt team tror på att dela kunskap och erfarenhet för att ständigt utvecklas och växa. Vi är stolta över att vara en del av ett team som bryr sig om varandra och om våra kunder.

Vi är mer än bara ett team - vi är en familj. Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål: att skapa möjligheter för samlare världen över att utöva sin egna passion - att renovera och ställa ut unika veteranfordon och memorabilia.

Välkomna till vårt team på Sajab, där engagemang, expertis och passion samverkar för att ge dig de bästa auktionsupplevelserna!

CS_SAJAB_20mars_2023-53.jpg

STÄNDIGT VÄXANDE

DSC03998-2.jpg

Mårten Thörner

Auktionsmäklare

Manne Sjöberg.jpg

Manne Sjöberg

Marknad

DSC00922.jpg

Micke Almroth

Auktionsmäklare & Expert MC

DSC00910.jpg

Joakim Almroth

Auktionsmäklare

DSC00906.jpg

Jesper Almroth

Auktionsmäklare

bottom of page