top of page

OM SAJAB

ENGAGEMANG, Expertis och Passion

På Sajab är vårt team själva ryggraden i vår verksamhet. Vi är stolta över att vara ledande aktörer inom auktionsbranschen för veteranfordon, med ett särskilt fokus på motorcyklar. Vår kunskap och specialisering inom motorcyklar och bilar har gjort oss till den självklara destinationen för samlare och entusiaster världen över.

 

Men vi stannar inte där - vi är öppna för alla samlingar och objekt som bär på historien om fordon och motorcyklar, såsom skyltar, memorabilia och andra unika föremål.

Dedikation
Varje medlem i vårt team är engagerad i att skapa minnesvärda stunder för dig som kund, oavsett om du är säljare eller köpare. Vi tror på att gå det extra steget för att säkerställa att varje auktion är smidig och framgångsrik. 

Expertis
Vår samlade erfarenhet och expertis inom motorcyklar och bilar gör oss till ett kraftfullt team. Vi har nogrannt valt sakkunniga som har omfattande kunskap om olika kategorier av objekt och fordon. Deras expertis möjliggör för oss att säkerställa att varje objekt är korrekt värderat och beskrivet, vilket ger våra kunder trygghet och förtroende för sina bud.

Vår kultur
På Sajab värdesätter vi transparens och förtroende. Vi tror stenhårt på att skaffa och behålla ditt förtroende för det är endast det som betyder något.

Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål: att skapa möjligheter för samlare världen över att utöva sin egna passion - att renovera och ställa ut unika veteranfordon och memorabilia.

Välkomna Sajab

Eldridge 1904 veteranbil , Sajab Vintage - Auktioner med veteranbilar och veteranmotorcyklar

STÄNDIGT VÄXANDE

Mårten Thörner, Sajab Vintage - Auktioner med veteranbilar och veteranmotorcyklar

Mårten Thörner

Auktionsmäklare

Manne Sjöberg, Sajab Vintage - Auktioner med veteranbilar och veteranmotorcyklar

Manne Sjöberg

Marknad

Mikael Micke Almroth, Sajab Vintage - Auktioner med veteranbilar och veteranmotorcyklar

Micke Almroth

Auktionsmäklare & Expert MC

Joakim Almroth, Sajab Vintage - Auktioner med veteranbilar och veteranmotorcyklar

Joakim Almroth

Auktionsmäklare

Jesper Almroth , Sajab Vintage - Auktioner med veteranbilar och veteranmotorcyklar

Jesper Almroth

Auktionsmäklare

bottom of page